Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Škola nogometa HNK Brotnjo postigla zapažene uspjehe u Herceg Novom i Metkoviću

Škola nogometa HNK Brotnjo bila je jako uspješna proteklog vikenda. Mlađi pioniri osvojili su drugo mjesto na turniru u Herceg Novom, dok su limači osvojili treće mjesto na turniru u Metkoviću.

Mlađi pioniri ŠN HNK Brotnjo pod vodstvom trenera Ivana Prskala u Herceg Novom su bili uspješni u natjecanju po skupinama, nakon čega su u polufinalu rezultatom 2:1 pobijedili Orijen iz Herceg Novog. U tvrdoj i neizvjesnoj finalnoj utakmici ŠN HNK Brotnjo 1:0 svladala je momčad Dedeksa iz Podgorice, najuspješnije škole nogometa u Crnoj Gori u 2023. godini.

Na turniru u Metkoviću, limači trenera Tomislava Pavlovića započeli su natjecanje u teškoj skupini, u kojoj su uspjeli osvojiti drugo mjesto. U završnici turnira limači su pobijedili vršnjake iz Vrgorca i vršnjake iz ŠN Tiki Taka, nakon čega su u polufinalu poraženi od HNK Hajduk Split, s kojim su se natjecali i u skupini. U utakmici za treće mjesto, limači HNK Brotnjo Čitluk smogli su snage i u utakmici za treće mjesto porazili odličnu školu Du talent i nakon boljeg izvođenja penala zasluženo se okitili brončanim medaljama.

Škola nogometa HNK Brotnjo čestitala je mladimo nogometašima i trenerima na najnovijim uspjesima te se zahvalila organizatorima i domaćinima na sjajnim dočecima, srdačnom gostoprimstvu i dobro organiziranim turnirima.

WordPress Video Lightbox