Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Rješava se problem odvodnje oborinskih voda iz središta Čitluka

Izvođenje radova na rješavanju problema odvodnje oborinskih voda iz središnje urbane zone Čitluka je u tijeku. Djelatnici tvrtke Eccon Inženjering d.o.o. Čapljina, na temelju ugovora sklopljenog između Općine Čitluk i ove tvrtke, ovih dana izvode radove na izgradnji sustava odvodnje oborinskih voda iz dijela Čitluka u kojem su se u vrijeme velikih kiša znali pojaviti problemi sa odvodnjom velikih količina oborinskih voda.

U okviru ovog projekta radovi se trenutno izvode u Ulici Stjepana Radića, a nešto ranije su izvedeni u Ulici stare škole, dok još predstoje planirani radovi na dijelu magistralne ceste M – 17.4 kako bi sustav bio povezan u jednu cjelinu.

Ugovor za izvođenje radova između Općine Čitluk i tvrtke Eccon Inženjering d.o.o. Čapljina sklopljen je se na temelju rezultata provedenog otvorenog postupka javne nabave a cijena radova koji su predmet ugovora iznosi 133.135,34 KM.

Projektom kojim Općina Čitluk unaprjeđuje uvijete života u središtu Čitluka također je planirana sanacija prometnica i još nekoliko manjih zahvata u obuhvatu radova.

WordPress Video Lightbox