Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Remi Brotnja i Bjelopoljca

Utakmica desetog kola Druge lige FBiH – skupina Jug između HNK Brotnjo-Čitluk i FK Bjelopoljac završila je podjelom bodova. Jučerašnji susret u Čitluku završio je rezultatom 3:3 pa su oba kluba osvojila po jedan bod.

Armin Abazović doveo je goste u vodstvo u 11. minuti utakmice, a rezultat je pet minuta kasnije poravnao Valentin Ilić. Nažalost, Ante Krstanović u 31. minuti poslao je loptu u vlastitu mrežu pa je Brotnjo sa bitno pomlađenim sastavom u završnim minutama prvog i u uvodnim minutama drugog poluvremena ponovno moralo „hvatati zaostatak“.

Nakon pet minuta igre u nastavku Valentin Ilić iz slobodnog udarca postigao je pogodak za 2:2, nakon čega je Josip Šimić, Brotnjov junior, postigao pogodak za vodstvo Brotnja. U 58. minuti utakmice Šimić je postigao seniorski prvijenac glavom skrenuvši loptu u mrežu nakon ubačaja sa strane, no pogotkom desetak minuta prije kraja utakmice Mustafa Šetka spasio je gostujuću momčad od poraza.

U jučerašnjoj utakmici za Brotnjo je nastupilo osam igrača koji su mlađi od 21 godine, bili su to većinom igrači iz juniorskog pogona domaća momčadi što potvrđuje najave da će se klub okrenuti domaćim snagama.

Mateo Vlaho, jedan od talentiranih juniora, jučer je nažalost ozlijeđen. U utakmici 8. kola težu ozljedu pretrpio je i Danijel Karačić tako da se iz kola u kolo povećava broj igrača na koje trener Margeta ne može računati iz opravdanih razloga.

HNK Brotnjo: Miletić, T. Rozić, Vlaho (od 17. Šimić), Ilić, Pehar (od 61. Bencun), Miličević, Sušac, Muselimović, Milićević, Krstanović.

FK Bjelopoljac: Ljutić, Borozan, Bajrektarević, H. Vejzović, Ramadanović (od 64. Džemić), Fazlagić, Šetka, Abazović, Brkan, K. Vejzović, Hubana (od 64. Zvonić).

WordPress Video Lightbox