Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Prvaci hrvatskog glumišta večeras gostuju u Čitluku

Kulturno-informativni centar Čitluk u suradnji s Kazalištem Moruzgva organizira izvedbu predstave „Kako život“ spomenutog zagrebačkog kazališta. Predstava će biti odigrana večeras u hotelu Brotnjo s početkom u 19 sati, a posjetitelji će moći uživati u izvedbi predstave, nastale prema tekstu nagrađivane domaće autorice Nine Mitrović, u kojoj igraju prvaci hrvatskog glumišta: Biserka Ipša, Siniša Popović, Vinko Kraljević te Ana Begić, u alternaciji s Ecijom Ojdanić.

Ulaz na predstavu čiju režiju potpisuje Ivan Leo Lemo je slobodan.

Kazalište Moruzgva zahvaljujući svom upornom radu, kreativnosti i inovativnosti važan je čimbenik u nezavisnoj kulturnoj sceni. Kazalište koje je osnovala poznata glumica Ecija Ojdanić sa svojim predstavama gostuje u mnogim gradovima diljem Republike Hrvatske, ali i šire pa će tako Kazalište Moruzgva sa svojom predstavom „Kako život“ tijekom hercegovačke mini-turneje gostovati u Mostaru, Širokom Brijegu i Čitluku.

„Kako život“ je predstava o smiješnim i tužnim stranama života u staračkom domu rađena na temelju opsežnog istraživanja i brojnih intervjua spisateljice Nine Mitrović s korisnicima i zaposlenicima zagrebačkih domova za umirovljenike.

WordPress Video Lightbox