Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Prozivkom igrača počele pripreme HNK Brotnjo za novu sezonu

Trener Elvis Margeta danas je na Gradskom stadionu Bare okupio igrače HNK Brotnjo i napravio prozivku igrača na početku priprema za novu sezonu.

Uz trenera Margetu igračima su se obratili Dario Pehar, predsjednik HNK Brotnjo i Vladimir Vasilj, član Upravnog odbora HNK Brotnjo, koji su igračima poželjeli dobrodošlicu, istaknuli da im je njihovo zdravlje na prvom mjestu te dodali kako će HNK Brotnjo, uz dolazak još nekoliko igrača, imati respektabilnu momčad koja će ozbiljno konkurirati za vrh Druge lige NS FBiH – skupina Jug.

Inače, HNK Brotnjo u ovom trenutku ima na raspolaganju više od dvadeset igrača, a do početka sezone igrački kadar dodatno će se osnažiti novim igračima. Sukladno najavama natjecateljska sezona u Drugoj ligi NS FBiH – skupina Jug trebala bi početi 8. kolovoza te HNK Brotnjo imati dovoljno vremena za kvalitetne pripreme.

Uz igrače koji su i u ranijim sezonama nastupali za Brotnjo u čitlučkom klubu aktivno rade na stvaranju igračkog kadra u kojemu bi svoje mjesto imali iskusni igrači, ali jednako tako i mladi perspektivni igrači.

Među nekolicinom novih igrača na početku priprema tako su se našla i dva mlada igrača koja su prošla mlađe uzraste u NK Široki Brijeg i HŠK Zrinjski, a to su Josip Gakić i Kristijan Domgjonaj.

WordPress Video Lightbox