Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Program Dana berbe grožđa 2023.: Mladen Grdović 17. rujna u Čitluku

68. turističko-kulturno-gospodarstvena manifestacija Dani brbe grožđa – Brotnjo 2023. održat će se od 15. do 17. rujna vrlo bogatim i raznovrsnim programom.

Prvoga dana, u petak 15. rujna u Hotelu Brotnjo s početkom u 19:30 sati biti će predstavljanje troknjižja “Brotnju u pohode” autora Josipa Muselimovića, uglednog odvjetnika, književnika i kolumnista.

Subota 16. rujna rezervirana je za Boksački turnir „Dani berbe grožđa 2023“ u sklopu 4. kola Lige Federacije BiH, a on će se održati u Gradskoj športskoj dvorani s početkom od 14 sati.

Isti dan, u Podrumima Andrija na Paoči s početkom u 19:00 sati bit će upriličena Promocija Dokumentarnog filma „Priča o vinu-Hercegovina“ u produkciji Studia Yoker.

Od 20:00 sati uslijedit će predstavljanje knjige Jure Belje i Tihomira Prusine „Vinogradarstvo i vinarstvo Brotnja“, a program će završiti otvaranjem izložbe slika akademske slikarice Magdalene Džinić-Hrkać.

Posljednjega dana manifestacije, u nedjelju 17. rujna s početkom u 13 sati održat će se tradicionalna biciklistička tura “Biciklom kroz vinograde i podrume Brotnja”.
Stručna predavanja iz vinogradarstva i vinarstva u organizaciji Agronomskog i Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Mostaru i Federalnog agromediteranskog zavoda održat će se u 15 sati u Hotelu Brotnjo.

Svečani mimohod svih sudionika Manifestacije od Srednje škole fra Slavka Barbarića do Broćanskog trga započet će u 18 sati, nakon čega će uslijediti svečanost otvaranja 68. Turističko-kulturno-gospodarstvene manifestacije „Dani berbe grožđa – Brotnjo 2023“. i početak programa kulturno-umjetničkih društava, skupina i pojedinaca.

Vrhunac večeri biti će koncert Mladena Grdovića od 21 sat.

Svi posjetitelji moći će besplatno uživati u kapljici najkvalitetnijih broćanskih vina.

Brotnjo.info

WordPress Video Lightbox