Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Produljen rok za javnu raspravu o Nacrtu Urbanističkog plana za naseljena mjesta Međugorje i Bijakovići

Javna rasprava o Nacrtu urbanističkog plana za naseljena mjesta Međugorje i Bijakovići trajat će, sukladno odredbama izmjena i dopuna javnog poziva za sudjelovanje u javnoj raspravi, do 22. travnja 2019. godine.

Nacrt Urbanističkog plana za naseljena mjesta Međugorje i Bijakovići stavljen je na javnu raspravu nakon usvajanja Prednacrta na sjednici Općinskog vijeća Čitluk, a sama javna rasprava započela je krajem siječnja.

Svi zainteresiran od tada su mogli izvršiti uvid u Nacrt Urbanističkog plana za naseljena mjesta Međugorje i Bijakovići,sudjelovati u javnoj prezentaciji održanoj 4. veljače u dvorani Ivana Pavla II u Međugorju, te su mogli u pisanom obliku dostavljati svoje prijedloge, primjedbe, sugestije, zahtjeve i slično.

Sve prijedloge, primjedbe, sugestije, zahtjeve i ostale vezano za Nacrt urbanističkog plana za naseljena mjesta Međugorje i Bijakovići potrebno je dostaviti u pisanom obliku na protokol u Centru za pružanje usluga građanima – šalter sala Općine Čitluk do 22. travnja, do kada je produljen rok održavanja javne rasprave.

Prilozi

Izmjene i dopune Javnog poziva za javnu raspravu o Nacrtu urbanističkog plana za naseljena mjesta Međugorje i Bijakovići 

Prezentiran Nacrt Urbanističkog plana naseljenih mjesta Međugorje i Bijakovići

-Javni poziv za javnu raspravu o Nacrtu Urbanističkog plana za naseljena mjesta Međugorje i Bijakovići (objavljen prije produljenja roka)

WordPress Video Lightbox