Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Prijem za Mažoretkinje općine Čitluk zbog uspjeha postignutog na Europskom kupu

Mažoretkinje općine Čitluk postigle su izvanredan uspjeh na nedavno održanom Europskom kupu u Sloveniji. Europski kup neformacija održan je u Podčetrteku u Sloveniji, a Mažoretkinje općine Čitluk osvojile su četiri zlatne i četiri srebrne medalje. Povodom najboljeg natjecateljskog ostvarenje u povijesti kluba, Mažoretkinje općine Čitluk danas je u dvorani za sastanke Općine Čitluk ugostio Marin Radišić, načelnik Općine Čitluk.

Načelnik Radišić čestitao je mažoretkinjama i njihovim trenericama na izvanrednom uspjehu te od svojih gošća doznao zanimljive podatke o djelovanju kluba.

Poseban naglasak Mažoretkinje općine Čitluk stavile su na dojmove sa Europskog kupa, na kojem su u konkurenciji 72 neformacije iz 14 europskih klubova postigle izvanredne rezultate.

Podsjetimo, na nedavno održanom Europskom kupu Petra Martinović i Klara Juričić u kategoriji Duo junior štap, Matea Prusina u kategoriji Solo kadet štap, Anamarija Luburić i Magdalena Beljo u kategoriji Duo kadet pompon te Ružica Sušac u kategoriji Solo junior pompon osvojile su zlatne medalje.

Srebrne medalje za Mažoretkinje općine Čitluk osvojile su Leona Barbarić u kategoriji Solo junior štap, Lana Luburić i Petra Stojić u kategoriji Duo kadet štap, Ema Juričić i Eva Turudić u kategoriji Duo junior pompon i Ana Primorac u kategoriji Solo junior pompon.

Mažoretkinje općine Čitluk na Europskom kupu nastupile su pod vodstvom trenerica Anje Andričević i Matee Milićević, koje su također nazočile današnjem prijemu.
Izvanredan uspjeh na europskom natjecanju potvrdio je da se trud, rad i strpljenje uvijek isplate, a Mažoretkinje općine Čitluk uskoro će organizirati upis novih članica kako bi sve zainteresirane djevojčice i djevojke mogle postati dio njihove sportske obitelji.

WordPress Video Lightbox