Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Prijem kod načelnika Radišića povodom odlaska na Svjetsko prvenstvo

Odličnim nastupom na Državnom prvenstvu, Borna Pehar, talentirani mladi šahist, kvalificirao se za nastup na Svjetskom prvenstvu u šahu koje će se od 12. do 25. studenog održati u talijanskom gradu Montesilvano.

Povodom plasmana i odlaska na Svjetsko prvenstvo, Marin Radišić, načelnik Općine Čitluk, danas je upriličio prijem za Bornu i njegovu majku Terezu Pehar, na kojem je načelnik Radišić Borni čestitao na uspjehu i istaknu kako Općina Čitluk, u okviru svojih mogućnosti, nastoji podržati mlade sportaše te poželio Borni mnogo uspjeha u konkurenciji 191 igrača iz cijelog svijeta, koliko ih je prijavljeno za nastup na Svjetskom prvenstvu u kategoriji do 14 godina.

Kroz razgovor, mladi šahist upoznao je načelnika Radišića s najnovijim uspjesima i predstojećim sportskim izazovima, a Borna i Tereza Pehar također su zahvalili načelniku Marinu Radišiću na izdvojenom vremenu i iskazanoj podršci. Uz načelnika Radišića i Općinu Čitluk, također su se zahvalili Središnjem uredu za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Vladi HNŽ, Ministarstvu obrazovanja, kulture i sporta HNŽ, Športskom savezu Brotnja i sponzorima iz gospodarskog sektora.

Također, Borna i njegova majka Tereza su se zahvalili Marinu Kapularu, ravnatelju OŠ fra Didaka Buntića i učiteljima na iskazanoj susretljivosti i pokazanom razumijevanju za Bornine izostanke s nastave zbog obveza.

WordPress Video Lightbox