Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

„Prijatelji“ pobjednici malonogometnog lovačkog turnira

Malonogometna ekipa „Prijatelji“ pobjednik je prvog Malonogometnog lovačkog turnira – Gornji Ograđenici 2022. Prijatelji su u finalnoj utakmici pobijedili ekipu „Srndać Nevesinje“ rezultatom 3:0 i tako osvojili turnir i vrijednu nagradu.

Ekipu „Prijatelji“ u sinoćnjoj finalnoj utakmici u vodstvo je doveo Darko Stojić, a s dva pogotka pobjedu nad ekipom iz Nevesinja potvrdio je Vinko Prusina. U utakmici za treće mjesto ekipa „Nema žurbe“ porazila je ekipu „Bećari Široki Brijeg“ rezultatom 7:6, dok su u revijalnoj utakmici mladi nogometaši iz Gornjih Ograđenika pobijedili svoje kolege iz Donjeg Velikog Ograđenika 4:2.

Nakon finalne utakmice održana je svečanost dodjele pehara, priznanja i nagrada, koje je sinoć ekipama i istaknutim pojedincima dodijelio Krešimir Pehar, glavni inicijator 1. Malonogometnog lovačkog turnira – Gornji Ograđenici 2022.

Za najboljeg vratara turnira proglašen je Drago Ćabak iz drugoplasirane ekipe, najbolji strijelac bio je Vinko Prusina iz „Prijatelja“, dok je za najboljeg igrača izabran njegov suigrač Darko Stojić.

Nakon natjecateljskog programa i svečane ceremonije održan je izvlačenje tombole za koju su organizatori turnira osigurali više od sedamdeset nagrada.

Fotografije možete pogledati OVDJE.

 

WordPress Video Lightbox