Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Predsjedatelj Predsjedništva BiH iskazao punu podršku projektima od velike važnosti za lokalnu zajednicu

Predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović, predsjedavajuća Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Borjana Krišto, dopredsjednik Skupštine HNŽ Tomislav Martinović, županijski ministar prometa i veza Stjepan Krasić, načelnik općine Čitluk Marin Radišić, predsjednik OV Čitluk Predrag Smoljan i Miljana Glamuzina, glavna tajnica HDZ BiH jučer su se u Čerinu susreli sa župnikom fra Tihomirom Bazinom.

Župnik župe Sv. Stjepana Prvomučenika Čerin na sastanku je iznio podatke vezane za župu, uz poseban osvrt na projekte poput obnove i uređenja sakralnih objekata. Govoreći o projektima čija realizacija slijedi u skorom razdoblju župnik Bazina istaknuo je projekt uređenja prilaza župnoj crkvi.

Također, načelnik općine Čitluk Marin Radišić sudionike sastanka upoznao je da će uskoro biti završen projekt za cestu Dragićina – Čerin i da će ovih dana biti objavljen natječaj za prvu fazu rekonstrukcije lokalne ceste Blatnica – Gornji Hamzići.

Predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović na sastanku u Čerinu iskazao je punu podršku nastavku projekata koji su na lokalnoj razini prepoznati kao važni.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.996792613801700.1073743057.252864094861226&type=1&l=0b514930e9

WordPress Video Lightbox