Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Poziv na sastanak za izbor koncesionara za prodaju jela i pića na MNL MZ općine Čitluk

Športski savez Brotnja, kao organizator Malonogometne lige mjesnih zajednica općine Čitluk, poziva sve zainteresirane subjekte na sastanak – javnu licitaciju vezanu za izbor koncesionara za prodaju jela i pića tijekom trajanja Malonogometne lige mjesnih zajednica općine Čitluk za 2023. godinu. Javna licitacija održat će se u utorak, 27. lipnja s početkom u 12 sati u uredu Športskog saveza Brotnja smještenom u Gradskoj sportskoj dvorani Čitluk.

Na sastanku – javnoj licitaciji će se raspravljati o uvjetima i zahtjevima vezanim uz koncesiju za prodaju jela i pića tijekom Malonogometne lige mjesnih zajednica općine Čitluk. Svi zainteresirani subjekti će imati priliku iznijeti svoje ponude i pregovarati o uvjetima koncesijskog sporazuma.

Molimo sve zainteresirane subjekte da nazoče sastanku – javnoj licitaciji radi sudjelovanja u procesu odabira koncesionara. Ukoliko imate dodatna pitanja ili trebate dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte telefonom na broj +387 63 329 609 ili e-mailom na adresu [email protected]. Napominjemo da je sastanak – javna licitacija važan korak u postupku odabira koncesionara za Malonogometnu ligu mjesnih zajednica općine Čitluk. Vaše sudjelovanje i ponude će biti pažljivo razmotrene kako bismo odabrali koncesionara. Unaprijed zahvaljujemo na vašem odazivu i veselimo se vašem sudjelovanju na sastanku – javnoj licitaciji – poručili su iz Športskog saveza Brotnja.

WordPress Video Lightbox