Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Povijesni uspjeh Mažoretkinja Čitluk na 3. Državnom mažoret prvenstvu

Na Državnom mažoret prvenstvu, koje se ove godine odvijalo u posebnim uvjetima gdje se svaki tim predstavljao u svojoj općini, a suci odlazili iz općine u općinu, Hrvatska Udruga “Mažoretkinje Općine Čitluk” ostvarila je povijesni uspjeh za svoj klub i općinu Čitluk.

Mažoretkinje Čitluk osvojile su tri zlatna, četiri srebrna i tri brončana odličja, uzevši tako 9 medalja u 12 kategorija u kojima su se predstavile.

Na ovom prvenstvu Čitlučke mažoretkinje su tako, prvi put osvojile odličja u kategorijama kadet i junior formacija štap.

Mažoretkinje Čitluk su u svoju općinu donijele 5 odličja u neformacijskom dijelu, a to su:

– Prvo mjesto za Leonu Barbarić u kategoriji solo kadet štap;
– Prvo mjesto za Evu Turudić u kategoriji solo kadet pompon;
– Prvo mjesto za Miu Vlaho u kategoriji solo junior štap;
– Drugo mjesto za Ružicu Sušac i Ivonu Skelo u kategoriji kadet duo pompon;
– Drugo mjesto za Klaru Juričić i Petru Martinović u kategoriji kadet duo štap.

Najveći uspjeh ostvaren je u formacijskim kategorijama gdje su kadeti osvojili srebrnu medalju u kategoriji kadet formacija štap i brončanu medalju u kategoriji kadet formacija pompon, te juniori srebro u kategoriji juniori formacija štap i broncu u kategoriji juniori formacija pompon.

Ovim putem se želimo zahvaliti svim našim roditeljima, općini i svim ljudima koji podržavaju naš rad. Nakon ovako teškog razdoblja, izolacija, treninga bez cijelog tima, loših uvjeta za treniranje, trud, odricanja i zalaganje se napokon isplatio. Ponosne smo na sve naše cure koje su odradile vrhunski posao i ostvarile uspjeh koji do sada nikada nismo – poručile su članice Mažoretkinja općine Čitluk.

Važno je napomenuti da Mažoretkinje općine Čitluk postoje tri i pol godine, a već su se sada popele u sami vrh mažoret timova Bosne i Hercegovine.

WordPress Video Lightbox