Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Potpisan ugovor za izgradnju sekundarne kanalizacijske mreže kanalizacijskog voda K1 i K6

Ugovor o javnoj nabavi radova – Izgradnja sekundarne kanalizacijske mreže kanalizacijskog voda K6 i K1 u naseljenim mjestima Međugorje i Bijakovići potpisali su danas načelnik općine Čitluk Marin Radišić i Mladen – Ante Bukmir, predstavnik konzorcija Bumat d.o.o. Čapljina, Kopex Dodig d.o.o. Čitluk i Bujice d.o.o. Konjic.

Ukupna vrijednost radova koji su predmet ugovora sklopljenog između Općine Čitluk i spomenutog konzorcija s PDV-om iznosi 813.354,60KM.

Odredbom potpisanog ugovora planirani rok za okončanje radova je 270 dana od datuma početka radova.

Projekt izgradnje kanalizacijske mreže proglašen je strateškim za općinu Čitluk i napreduje planiranom dinamikom. Već ranije počeli su radovi na izgradnji dva kraka kanalizacije u Međugorju i Bijakovići, koji omogućavaju priključenje novih korisnika na kanalizacijski sustav, a nakon današnjeg potpisivanja ugovora uslijedit će izgradnja sekundarne kanalizacijske mreže kanalizacijskih vodova K1 i K6.

Uz načelnika Marina Radišića i Mladena – Antu Bukmira, potpisivanju ugovora nozočili su Predrag Smoljan, predsjednik Općinskog vijeća Čitluk, Ivica Dodig, direktor tvrtke Kopex Dodig d.o.o. Čitluk i predstavnici JP Broting.

WordPress Video Lightbox