Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Pobjeda Brotnja 5:0 prije doigravanja za Prvu ligu FBiH

Danas su dvije vodeće momčadi, HNK Kruševo i HNK Brotnjo, odigrale svoje utakmice 30. kola, a budući da su obje momčadi pobijedile, HNK Kruševo osvojio je naslov prvaka Druge lige FBiH – skupina Jug. Kruševo je za potvrdu naslova prvaka na domećem terenu pobijedilo Troglav, dok je Brotnjo, također kao domaćin, pobijedilo Turbinu 5:0.

Brotnjo je u današnjoj utakmici pokazalo dobru formu, što ohrabruje navijače prije početka doigravanja za plasman u Prvu ligu FBiH. Tri pogotka postigao je Luka Ćorić, a dva pogotka za momčad trenera Mateja Rozića postigao je Ivan Prskalo.

Nakon odlično odigrane utakmice, ali i jako dobre cijele sezone u ligi i osvojenog drugog mjesta, HNK Brotnjo očekuje doigravanje za plasman u viši rang. Protivnika u borbi za plasman u Prvu ligu FBiH Brotnjo će saznati nakon ponedjeljka i ždrijeba u Sarajevu, a prva utakmica doigravanja odigrat će se već u srijedu.

Prije samog početka današnje utakmice, navijači HNK Brotnjo – Čitluk, Grdani, dodijelili su Josipu Ereizu nagradu „Srce Brotnja“ za njegov doprinos tijekom cijele sezone.

WordPress Video Lightbox