Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Organizatori humanitarnog turnira posjetili Udrugu Susret

Ivan Prskalo, Ivan Ivanković i Tomislav Bevanda, organizatori humanitarnog turnira „Loptom do dobrote“, posjetili su danas Udrugu Susret. Humanitarni turnir održan je 22. prosinca, a već u samoj najavi organizatori su najavili da je dio prihoda od turnira namijenjen Udruzi Susret, što je danas nakon uručivanja dijela prikupljenih sredstava i realizirano.

Prskalo, Ivanković i Bevanda proveli su ugodne trenutke u druženju sa članovima Udruge Susret u njihovoj kreativnoj radionici te su na taj način zaključili priču vezanu za prvi humanitarni turnir četiri čitlučka kafića.

Nešto ranije, pred sami Božić organizatori humanitarnog turnira „Loptom do dobrote“ posjetili su tridesetak najpotrebitiji obitelji u Brotnju te su im, kao i nekolicini starih i nemoćnih osoba, uljepšali božićne blagdane a valja kazati kako su organizatori turnira popis potrebitih obitelji dobili do čitlučkih svećenika pa nema sumnje da su sredstva prikupljena na turniru otišla na prave adrese.

Želja da se pomogne potrebitima u predbožićno vrijeme ujedinila je sve žitelje Brotnja. Gradska sportska dvorana u Čitluku bila je odlično ispunjena i publika je na turniru uživala u odličnim potezima a uz mnogobrojne nogometaše potporu turniru dali su tenisači, košarkaši, rukometaši i ostali sportaši pa se veliki trud organizatora turnira na kraju pokazao kao pun pogodak te se s nestrpljenjem očekuje drugo izdanje turnira četiri čitlučka kafića.

WordPress Video Lightbox