Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Općinsko vijeće Čitluk donijelo odluku o dodjeli javnih priznanja

Općinsko vijeće Čitluk, na danas održanoj 17. sjednici, donijelo je Odluku o dodjeli javnih priznanja općine Čitluk. U znak javnog priznanja za ostvarene uspjehe u radu i djelovanju, kojima se doprinosi razvoju i ugledu općine Čitluk, na svečanoj sjednici Općinskog vijeća povodom Dana općine, bit će dodijeljena Nagrada Općine Čitluk za životno djelo, dvije Godišnje nagrade Općine Čitluk i dvije Zahvalnice.

Nagrada za životno djelo bit će uručena dr. sc. fra Šimunu Šiti Ćoriću, i to za razvoj hrvatske znanosti, umjetnosti, obrazovanja i kulture te izniman doprinos u promidžbi i ugledu općine Čitluk.

Za iznimno postignuće i doprinos razvoju gospodarstva u općini Čitluk tvrtki „Delta Security“ d.o.o. Čitluk bit će uručena Godišnja nagrada Općine Čitluk, dok će ista nagrada za iznimno postignuće i doprinos razvoju kulture u općini Čitluk biti uručena HKUD „Didak“ župe Gradnići.

Fra Željku Grubišiću u znak zahvale za doprinos u humanitarnim i dobrotvornim aktivnostima bit će uručena Zahvalnica, a na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Čitluk u znak zahvale za doprinos razvoju i pozicioniranju župe Međugorje kao hodočasničkog mjesta te doprinos na humanitarnom planu Zahvalnica će biti uručena fra Ivanu Landeki.

Ravnateljica Gradske ljekarne Čitluk Radimila Jakiša i ravnatelj Centra za socijalni rad Čitluk na 17. sjednici Općinskog vijeća, vijećnicima su prezentirali izvješća o radu Gradske ljekarne i Centra za socijalni rad u 2017. godini. Oba izvješća dobila su jednoglasnu potporu vijećnika.

Na današnjoj sjednici vijećnici su usvojili prijedlog za rješavanje pitanja ispred Općinske službe za geodetske i imovinsko – pravne poslove.

Također, na današnjoj sjednici vijećnici su jednoglasno dali prethodno pozitivno mišljenje na odluku o utvrđivanju općeg interesa za Hercegovačko-neretvansku županiju za rekonstrukciju regionalne ceste R-425a (Tromeđa-Miletina-Zvirovići).

WordPress Video Lightbox