Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Općina Čitluk provodi anketu o zadovoljstvu građana javnim uslugama

Općina Čitluk 21. veljače započela je s anketiranjem građana o zadovoljstvu javnim uslugama na području općine Čitluk. Anketiranje se vrši svakim radnim danom od 07 do 15 sati, a anketa se provodi na pultu ispred Centra za pružanje usluga građanima, smještenom uz sami ulaz u zgradu Općine Čitluk.

Sudjelovanje u anketi, koja će se provoditi do petka, 04. ožujka, potpuno je anonimno, a sudjelovanjem u anketi građani će pomoći u procjeni zadovoljstva pruženim javnim uslugama.

Anketa se provodi u okviru druge faze MEG projekta općinskog okolišnog upravljanja.

Druga četverogodišnja faza MEG projekta (2021.- 2025.) ima za cilj doprinijeti daljnjoj demokratizaciji lokalne uprave u Bosni i Hercegovini, kao i uvođenju efektivnijih i efikasnijih javnih usluga.

MEG projekt koji primarno financira Vlada Švicarske, a provodi Razvojni program Ujedinjenih naroda u BiH (UNDP BiH), predstavlja jednu od najvećih i najsloženijih intervencija u oblasti lokalne samouprave. 21 općina i grad uključeni su u realizaciju druge faze MEG projekta. Uz Općinu Čitluk u drugoj fazi projekta također sudjeluju i susjedne općine i gradovi.

MEG tim iz UNDP-a bit će obavješten o rezultatima provedene ankete u skladu s projektnom obvezom općine Čitluk.

WordPress Video Lightbox