Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Općina Čitluk nastavlja s ulaganjima u prometnu infrastrukturu

Općina Čitluk značajna financijska sredstva ulaže u poboljšanje prometne infrastrukture na svom području. Nakon realizacije projekta rekonstrukcije dijela lokalne ceste u Vionici, slični projekti realizirani su na još četiri lokacije, na kojima je u proteklih nekoliko dana položeno oko 1600 metara novog asfalta. U realizaciju ovih projekata Općina Čitluk preko Javnog poduzeća Broting d.o.o. Čitluk uložila je 120 tisuća KM.

Tako je proteklih dana asfaltiran makadamski put od područne osnovne škole u Krehin Gracu do kružnog toka u Blizancima, a asfalt je položen i na lokalnu cestu na području Tepčića koja je prije asfaltiranja bila makadamska. Također, u proteklih nekoliko dana asfaltirane su lokalne ceste na području Vidovića i Biletić brda.

Uz navedene projekte, u tijeku je realizacija sličnih projekata na području Međugorja, Bijakovića i Čerina, gdje je realizirano ili je pred završetkom nekoliko projekata, a u pripremi su i projekti u još nekoliko mjesnih zajednica.

Kontinuiranim ulaganjima u prometnu infrastrukturu Općina Čitluk poboljšava prometnu povezanost na području općine, povećava sigurnost odvijanja prometa i unaprjeđuje kvalitetu života svojih žitelja.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1079189252228702.1073743154.252864094861226&type=1&l=2c191ef68b

WordPress Video Lightbox