Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Omogućena provjera statusa prijave za podjelu EU pomoći energetski siromašnim kućanstvima

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike obavještava sve podnositelje prijave na Javni poziv za dodjelu sredstava energetski siromašnim kućanstvima kako je objavljena preliminarna lista podnositelja zahtjeva na kojoj podnositelji mogu provjeriti status svoje prijave od danas, 6. prosinca do 12. prosinca.

Popis kućanstava koja su ispunila tražene uvjete, kao i kućanstava koja nisu ispunila uvjete te su njihovi zahtjevi zbog navedenog odbijeni dostupan je na linku (OVDJE), a pristup popisu omogućen je unosom matičnog broja.

Za podnositelje zahtjeva čijim kućanstvima nisu odobreni zahtjevi ostavljena je mogućnost podnošenja prigovora. Prigovor se podnosi u općini ili gradu u kojem je sami zahtjev za dodjelu podnesen i to na propisanom Obrascu koji Vam donosimo u prilogu ove vijesti.

Obrazac za prigovor na odbijenu prijavu na Javni poziv za dodjelu sredstava s pozicije Tekućeg transfera drugim razinama vlasti i fondovima – Podrška Europske unije Bosni i Hercegovini u cilju ublažavanja negativnog socio-ekonomskog utjecaja energetske krize popunjava i potpisuje osoba koja je podnijela prijavu na predmetni Javni poziv.

Prije popunjavanja Obrasca za prigovor, potrebno je pažljivo pročitati tekst i popuniti sve rubrike, te obavezno priložiti dokaz o priznavanju prava ili statusa na osnovu kojega se ulaže prigovor i traži da se izvrši dodatna provjera. U slučaju da uz Obrazac za prigovor na bude priložen traženi dokaz, prigovor će se smatrati nepotpunim, te će automatski biti odbijen.

Prilog:

Obrazac za podnošenje prigovora

WordPress Video Lightbox