Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Održana 33. sjednica Općinskog vijeća Čitluk

U Maloj dvorani Kulturno-informativnog centra danas je održana 33. sjenica Općinskog vijeća Čitluk.

Na početku sjednice usvojen je dnevni red, nakon toga i zapisnik sa 32. sjednice Općinskog vijeća Čitluk, a potom su uslijedila pitanja vijećnika i izvješća o radu ravnatelja dviju osnovnih škola. Prof. Jure Sušac, ravnatelj Osnovne glazbene škole Brotnjo, vijećnicima je prezentirao informaciju o radu glazbene škole kojoj je na čelu, dok je prof. Marin Kapular, ravnatelj Osnovne škole fra Didaka Buntića, prezentirao informaciju o radu Osnovne škole fra Didaka Buntića.

Vijećnicama i vijećnicima OV Čitluk na današnjoj sjednici izvješće o radu Skupštine JP „Broting“ d.o.o. Čitluk prezentirao je Marin Sivrić, opunomoćenik državnog-općinskog kapitala. Sivrić je vijećnike izvijestio o održanoj skupštini, a prezentirano izvješće vijećnici su usvojili sa osamnaest glasova za, uz dva suzdržana glasa.

Nakon usvajanja izvješća o održavanju skupštine, direktor JP „Broting“ d.o.o. Čitluk Ante Ćorić vijećnike je informirao o radu ovog javnog poduzeća u proteklom razdoblju te odgovarao na njihova pitanja.

Na današnjoj 33. sjednici OV Čitluk dužnosti u Školskom odboru Osnovne glazbene škole Brotnjo razriješene je Marina Mitar, predstavnica djelatnika, zbog prestanka radnog odnosa, dok je na istu dužnost imenovan Tomislav Buljan.

Također, OV Čitluk na današnjoj sjednici donijelo je odluku o razrješenju člana Odbora za prostorno uređenje i zaštitu okoliša Općinskog vijeća Čitluk. Navedena odluka donesena je zbog činjenice da je Jakov Stojić podnio ostavku na mjesto člana u navedenom odboru, a za novog člana Odbora za prostorno uređenje i zaštitu okoliša Općinskog vijeća Čitluk imenovan je vijećnik Josip Grbavac i njegov mandat trajat će do isteka mandata ranije imenovanih članova.

Pred kraj sjednice vijećnice i vijećnici razmotrili su i usvojili prijedloge za rješavanje pitanja ispred Općinske službe za gospodarstvo.

WordPress Video Lightbox