Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Održana 21. sjednica Općinskog vijeća Čitluk

Danas je u Maloj dvorani Kulturno-informativnog centra održana 21. sjednica Općinskog vijeća Čitluk.

Na današnjoj sjednici vijećnicima su prezentirana izvješća o radu: Športskog saveza Brotnja, Crvenog križa Čitluk i Doma zdravlja Čitluk, a vijećnici su na današnjoj sjednici usvojili prijedloge za rješavanje pitanja ispred Općinske službe za geodetske i imovinsko-pravne poslove.

Izviješće o radu Športskog saveza Brotnja u protekloj godini vijećnicima je prezentirao Milorad Prusina, tajnik Športskog saveza Brotnja, dok je informaciju o radu Crvenog križa općine Čitluk prezentirao prof. Andrija Stojić, tajnik Crvenog križa Čitluk.

Dr. Ozana Medić, ravnateljica Doma zdravlja Čitluk, kroz prezentaciju izvješća o radu upoznala je vijećnike s aktivnostima Doma zdravlja Čitluk u protekloj godini.

Vijećnici Općinskog vijeća Čitluk na 21. sjednici usvojili su prijedloge za rješavanje pitanja ispred Općinske službe za geodetske i imovinsko-pravne poslove, te su pod točkom razno razgovarali o nekoliko različitih tema.

Načelnik općine Čitluk Marin Radišić, kao predlagač točke dnevnog reda Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o provođenju Prostornog plana općine Čitluk za razdoblje od 2010-2020. godine, koja je bila najavljena za današnju sjednicu, istu je povukao s dnevnog reda na početku sjednice uz obrazloženje.

WordPress Video Lightbox