Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Održan tradicionalni prijam za župnike Broćanskog dekanata

Danas je u dvorani za sastanke Općine Čitluk održan tradicionalni prijam za župnike župa iz Broćanskog dekanata. Riječ je o tradicionalnom prijemu koji se održava početkom svake godine, a susret čelnika Općine Čitluk i župnika prigoda je za razgovore o zajedničkoj suradnji.

Načelnik Općine Čitluk Marin Radišić i predsjednik Općinskog vijeća Čitluk Predrag Smoljan upoznali su župnike sa aktivnostima i planovima Općine Čitluk, dok su don Đuro Bender, dekan Broćanskog dekanata i župnik župe Gradina, Mučeništvo sv. Ivana Krstitelja – Glavosjek, fra Velimir Begavac, župnik župe sv. Stjepana Prvomučenika – Čerin, fra Miro Šego, župnik župe Krista Kralja – Čitluk, fra Nikola Rosančić, župnik župe sv. Blaža – Gradnići, fra Zvonimir Pavičić, župnik župe sv. Jakova apostola – Međugorje i don Davor Berezovski, župnik župe sv. Ante Padovanskog Ploče – Tepčići upoznali organizatore prijama sa planiranim aktivnostima u svojim župnim zajednicama.

Tijekom današnjeg sastanka razgovarano je o značajnijim događajima koji su se dogodili na području naše općine tijekom protekle godine, o obilježavanju važnih obljetnica i svim temama s kojim se župnici susreću u svom pastoralnom i društvenom djelovanju. Poseban naglasak stavljen je na zajedničku suradnju.

Sudionici sastanka izrazili su optimizam kada je riječ o mogućnostima zajedničke suradnje u realizaciji projekata usmjerenih na dobrobit žitelja općine Čitluk.

WordPress Video Lightbox