Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Održan tradicionalni godišnji sastanak sa župnicima iz Broćanskog dekanata

Načelnik općine Čitluk Marin Radišić i predsjednik Općinskog vijeća Čitluk Predrag Smoljan održali su danas redoviti godišnji sastanak sa župnicima župa iz Broćanskog dekanata.

Ovakav sastanak redovito se organizira na početku godine, a na danas održanom sastanku u Uredu predsjednika Općinskog vijeća Čitluk, načelnik Radišić i predsjednik Smoljan upoznali su nazočne župnike sa aktivnostima i planovima koje Općina Čitluk planira provesti u 2022. godini.

Fra Hrvoje Miletić, župnik župe sv. Stjepana Prvomučenika – Čerin, fra Miro Šego, župnik župe Krista Kralja – Čitluk i fra Nikola Rosančić, župnik župe sv. Blaža – Gradnići na sastanku su istaknuli aktualnosti vezane za župe u kojima djeluju, dok župnici preostalih župa iz Broćanskog dekanata nisu mogli nazočiti današnjem sastanku.

Na tradicionalnom godišnjem sastanku razgovarano je o mogućnostima zajedničkog djelovanja na dobrobit žitelja općine Čitluk u karitativnom, kulturnom i ostalim područjima društvenog života, kao i o suradnji u obnovi i izgradnji vjerskih objekata.

Načelnik općine Čitluk Marin Radišić i predsjednik Općinskog vijeća Čitluk Predrag Smoljan na sastanku su svim župnicima iz Broćanskog dekanata zahvalili na njihovom predanom pastoralnom i društvenom djelovanju.

WordPress Video Lightbox