Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Odluka o dodjeli novčane pomoći studentima, nagrađeni i dobitnici rektorovih i dekanovih nagrada

Općina Čitluk krajem siječnja raspisala je natječaj za dodjelu novčane pomoći redovitim studentima s područja općine Čitluk u akademskoj 2023./2024. godini te javni oglas za dodjelu novčane nagrade dobitnicima rektorove i dekanove nagrade. Nakon provedenih natječajnih procedura, Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja/oglasa za dodjelu novčane pomoći i nagrada studentima, temeljeći rad na Pravilniku, utvrdilo je liste studenata koji ostvaruju pravo na novčanu pomoć i na nagrade.

Za akademsku 2023./2024. godinu Općina Čitluk dodijelit će petnaest novčanih pomoći studentima u ukupnom iznosu od po 1.300,00 KM. Navedeni iznos studentima će biti uplaćen na tekuće račune.

Dobitnicima rektorove nagrade Općina Čitluk dodijelit će nagradu u iznosu od 1.000,00 KM, dok će dobitnike dekanove nagrade biti nagrađeni s 500,00 KM. Pravo na ovakve nagrade u akademskoj 2022./2023. godini ostvarilo je osam studenata s područja općine Čitluk.

Studenti koji su ostvarili pravo na novčanu pomoć ili na nagradu obvezni su u roku od sedam dana od dana objavljivanja ove odluka na web stranici ili Oglasnoj ploči Općine Čitluk dostaviti Općinskoj službi za financije brojeve tekućih računa na koje će se isplatiti novčana sredstva.

Studenti koji su aplicirali na javni natječaj za dodjelu novčane pomoći ili na javni oglas za dodjelu novčane nagrade dobitnicima rektorove i dekanove nagrade a nisu dobili iste, mogu u roku od osam dana izjaviti prigovor.

Dokumenti:

Odluka o dodjeli novčane pomoći određenim kategorijama studenata u akademskoj 2023./2024. godini

Odluka o dodjeli novčane nagrade dobitnicima rektorovih ili dekanovih nagrada u akademskoj 2022./2023. godini

Pravilnik o načinu i kriterijima za dodjelu novčane pomoći i nagrada određenim kategorijama studenata

WordPress Video Lightbox