Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Odlična igra ŽNK Brotnjo i pobjeda protiv Sane

Nova pobjeda čitlučkih nogometašica bila je obilježena odličnom igrom. Igračice Brotnja pokazale su dobru igru protiv Sane iz Sanskog Mosta u sklopu Prve lige FBiH te su ostvarile 3:2 pobjedu. U klubu su bili oduševljeni nakon tIjesne pobjede protiv Sane.

Odlično smo igrale prvo poluvrijeme u kojem smo imale 2:0 nakon pogodaka Nikoline Soldo i Elene Primorac. Drugo poluvrijeme donosi pad u igri te gošće dolaze do izjednačenja preko Fatime Pandžić i Ilme Tutnjić. Pobjedu u 87. minuti susreta donijela je mlada, 14-godišnja Lana Vlaho kojoj je ovo drugi službeni nastup. U klubu je tek 15-ak dana – priopćeno je iz ŽNK Brotnjo.

Moramo pohvaliti sve cure, ali izdvojiti najiskusniju sigurnu vratarku Ivanu Hrkać, ali i najmlađu, 13-godišnju Manuelu Barbarić. Do kraja sezone očekuju nas gostovanja u Tuzli i Posušju te domaće utakmice sa SFK Libero Goražde i FK Sarajevo. Vjerujemo da naš mladi sastav, koji u prosjeku ima 18 godina, može biti u gornjem dijelu ljestvice – nadaju se u Brotnju.

Nakon susreta sretni su bili i u stručnom stožeru čitlučkog kluba.

Danas su cure nagrađene za svoj rad, pokazale su volju, ali i karakter jer na kraju su ipak došle do pobjedničkog gola, svi pogoci su postignuti iz igre i svi su plod fantastičnih akcija. Idemo dalje s optimizmom u nastavak prvenstva. Predano radim s kadetima Brotnja, ali s istim guštom radim s curama koje zaista imaju volju, znanje, a siguran sam da ću im usaditi i pobjednički mentalitet – rekao je Marko Grgić, trener ŽNK Brotnjo za Večernji list.

Nakon šest kola vodeći su ŽNK Čelik i SFK Libero s 13 bodova. FK Sloboda ima 12, ŽNK Željezničar 2011 10, ŽNK Brotnjo i ŽNK Inter 9, ŽF/NK Sana i FK Sarajevo 7, ŽNK Sloboda 4, ŽNK Mladost 3 i ŽFK Respekt je bez bodova.

Nakon prvenstva ubrzo ide i četvrti međunarodni turnir Ladies Open Brotnjo 2021. Riječ je o sada već renomiranom turniru, koji stručnim stožerima dobro posluži za provjeru trenutačne natjecateljske forme

To natjecanje zahtjevno je u smislu organizacije i svega drugog, no u klubu se nadaju kako će na tom planu ponovno napraviti dobar posao.

Večernji list

WordPress Video Lightbox