Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Obrazac za ulaganje primjedbi na Nacrt Urbanističkog plana za naseljena mjesta Međugorje i Bijakovići dostupan za preuzimanje

Obrazac za dostavu prijedloga, primjedbi i mišljenja u sklopu javne rasprave o Nacrtu Urbanističkog plana za urbano područje naseljenih mjesta Međugorje i Bijakovići dostupan je za preuzimanje. Postavljanjem obrasca na web stranicu Općine Čitluk zainteresiranima je omogućeno da, u vrijeme trajanja javne rasprave, mogu preuzeti i digitalno popuniti obrazac.

Obrasci sa primjedbama i prijedlozima predaju se na protokol u Centru za usluge građanima – šalter sala Općine Čitluk svakim radnim danom. U obrascima mora biti navedeno ime prezime i točna adresa podnositelja inače se primjedbe i prijedlozi neće uzimati u razmatranje.

Javna rasprava o Nacrtu Urbanističkog plana naseljenih mjesta Međugorje i Bijakovići otvorena je do 22. ožujkam, do kada traje i rok za dostavljanje primjedbi, prijedloga i mišljenja.

Prilog
Obrazac za dostavu prijedloga, primjedbi i mišljenja – Nacrt Urbanističkog plana za urbano područje naseljenih mjesta Međugorje i Bijakovići

WordPress Video Lightbox