Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Obnovljene službene prostorije u Gradskoj sportskoj dvorani Čitluk

Službene prostorije u Gradskoj sportskoj dvorani Čitluk obnovljene su u okviru projekta koji su financirali Općina Čitluk i Federalno ministarstvo kulture i sporta.

Općina Čitluk ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji službenih prostorija u Gradskoj sportskoj dvorani Čitluk sklopila je s tvrtkom „Braća Karić“ d.o.o. Zenica na temelju rezultata provedenog konkurentskog postupka javne nabave, a vrijednost radova koji su bili predmet ugovora iznosi 25.740,00 KM. Federalno ministarstvo kulture i sporta navedeni projekt sufinanciralo je sa 10.000,00 KM, dok je preostali dio novčanih sredstava potrebnih za realizaciju projekta osigurala Općina Čitluk.

U okviru projekta rekonstrukcije službenih prostorija u Gradskoj sportskoj dvorani Čitluk obavljena je zamjena vrata i stolarije, potrebni radovi na sanitarnoj galanteriji, keramičarski i ostali radovi.

Radovi na službenim prostorijama Gradske sportske dvorane Čitluk posljednji su u nizu radova vezanih za čitlučku sportsku dvoranu. Prethodila im je nedavna rekonstrukcija krovišta, a nešto ranije u dvorani je LED rasvjetom zamijenjena stara rasvjeta, dok su sportska podloga i unutrašnjost dvorane obnovljeni 2019. godine.

WordPress Video Lightbox