Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Obnovljene podloge na malonogometnim igralištima u Donjim Hamzićima i Krehin Gracu

U Donjim Hamzićima i Krehin Gracu završene su obnove podloga malonogometnih igrališta sportsko-rekreacijskog centra sv. Ivana Krstitelja i sportsko-rekreacijskog centra Jakerovac. Na oba igrališta dotrajala asfaltna površina presvučena je novom kako bi se osigurali bolji uvjeti za održavanje sportskih natjecanja.

Nova asfaltna podloga na malonogometnom igralištu u Donjim Hamzićima postavljena je jučer, dok je obnova podloge u Krehin Gracu završena danas. Navedene radove u Donjim Hamzićima i Krehin Gracu izvela je tvrtka Putovi Grude, a financirala Općina Čitluk.

SRC sv. Ivana Krstitelja u Donjim Hamzićima

Valja napomenuti kako je Općina Čitluk u vrlo kratkom razdoblju realizirala projekte obnove četiri malonogometna igrališta. Uz igrališta u Donjim Hamzićima i Krehin Gracu također su obnovljena igrališta u Međugorju i Čerinu.

Igrališta na kojima su jučer i danas završeni asfelterski radovi u skoro vrijeme će biti obilježena kako bi se na njima mogle odigravati utakmice. Oko terene SC Jakerovac također će se u što skorije vrijeme završiti radovi koje je pokrenula sportska sekcija MZ Krehin Gradac i u kojima sudjeluju mladi iz mjesta, a odnose se na bojanje ograde oko igrališta te uređivanje tribina i okoliša.

SRC Jakerovac u Krehin Gracu

WordPress Video Lightbox