Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Obavijest o ažuriranjima podataka u Registru poljoprivrednih gospodarstava i Registru klijenata u 2019. godini

Služba za gospodarstvo Općine Čitluk obavještava poljoprivredne proizvođače, fizičke i pravne osobe s područja općine Čitluk, koji su kod nadležne službe, upisani u Registar poljoprivrednih gospodarstava (RPG) i Registar klijenata (RK) da su prema odredbama Pravilnika o upisu u Registar poljoprivrednih gospodarstava (“Službene novine FBiH” broj:42/08) obvezni ažurirati podatke u Registru.

Rok za ažuriranje podataka je od 01.01. do 31.03. 2019. godine.

U konkretnom slučaju navedeno znači da su poljoprivredni proizvođači obvezni ažurirati podatke poljoprivrednih kultura na zemljištu kao i brojno stanje stoke po vrstama, te ostale podatke koji se vode u Registru bez obzira da li je na gospodarstvu bilo promjena ili ne.

Svi klijenti koji se prvi put upisuju u Registar poljoprivrednih gospodarstava i Registar klijenata, a apliciraju za ostvarivanje novčanih potpora u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji u 2019 godini, po obavijesti Federalnog ministarstva poljoprivrede šumarstava i vodoprivrede također se trebaju upisati u gore navedenom roku od 01.01. do 31.03. 2019. godine.

Sve naknadno urađene promjene neće se uzimati u obzir za novčane potpore u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji.

Molimo Vas da i sve ostale podatke koji se odnose na osnovne podatke Vašeg gospodarstva kao npr: bankovne podatke, kontakt telefon, školovanje, broj članova i sl., također držite ažuriranim odnosno točnim jer se svi ti podaci koriste pri obradi zahtjeva.

Prijave ažuriranja se vrše u Službi za gospodarstvo Općine Čitluk – zgrada Općine Čitluk ured br. 10.

Sve potrebne informacije mogu se dobiti na kontakt telefon broj: 036/ 640-577, svakim radnim danom u vremenu od 07 do15.00 sati.

SLUŽBA ZA GOSPODARSTVO OPĆINE ČITLUK

WordPress Video Lightbox