Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Novo Vrijeme Apfel i Split Tommy u finalu turnira

Slavljenički turnir povodom 10. obljetnice osnutka MNK Brotnjo započeo je jučer utakmicom između domaće momčadi i MNK Novo Vrijeme Apfel. U izuzetno kvalitetnoj i uzbudljivoj utakmici plasman u finale izborilo je Novo Vrijeme, i to nakon boljeg izvođenja šesteraca. Utakmica odigrana u Gradskoj sportskoj dvorani Čitluk završila je rezultatom 7:6.

Strijelci za Brotnjo u regularnom dijelu utakmice bili su: Luka Suton, Tomislav Bošnjak, Ivan Marković, Marin Šunjić i Kristijan Pantić, dok su s druge strane strijelci za Novo Vrijeme Apfel bili: Eduardo Farais de Souza, Vedran Kazazić, Ivor Šuljić, Lucas Vinicius de Santana i Marin Musinov.

U uzbudljivoj utakmici Brotnjo je u četiri puta imalo prednost, no Novo Vrijeme je uvijek uspijevalo pronaći odgovor i vratiti se u utakmicu. Nakon što je četrdeset minuta igre završilo rezultatom 5:5, pristupilo se izvođenju šesteraca. U izvođenju šesteraca za Brotnjo je bio precizan samo Luka Suton, a za Novo Vrijeme pogotke su postigli Duje Bajrušević i Vedran Kazazić i svojoj momčadi donijeli plasman u finale u kojem će Novo Vrijeme Apfel igrati protiv FC Split Tommy.

Splićani su u drugoj utakmici turnira svladali Porto Tolero 4:2 i na taj način se plasirali u finale turnira kojim MNK Brotnjo obilježava deset godina uspješnog djelovanja čitlučkog malonogometnog kluba. Strijelci za Split Tommy bili su Ante Ćorluka 2, Tihomir Novak i Alen Marić, a za poraženu momčad pogotke su postigli Josip Stjepanović i Matko Krilić.

Uz vrhunski futsal i uzbudljive utakmice, slavljenički turnir ima i humanitarni karakter jer će dio prihoda od prodaje ulaznica biti uručen humanitarnoj udruzi Marijine ruke. Članovi ove udruge jučer su odigrali revijalnu utakmicu protiv članova humanitarne udruge Agape iz Ljubuškog u kojoj je humanitarna udruga iz Ljubuškog slavila pobjedu rezultatom 3:2.

Slavljenički turnir nastavlja se danas utakmicom za treće mjesto u 16,30 sati, dok je finale turnira u kojem se sastaju drugoplasirana i trećeplasirana momčad 1. HMNL na rasporedu u 18,30 sati.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.984041098410185.1073743043.252864094861226&type=1&l=ac8013ede9

 

WordPress Video Lightbox