Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Njemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u BiH i zemljama Zapadnog Balkana

Nakon Münchena (2015.), Dortmunda (2016.) i Beograda (2017.), 4. konferencija “Njemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u zemljama Zapadnog Balkana” održat će se 19. lipnja u Frankfurtu.

Konferencija ove sourcing-inicijative za Zapadni Balkan – projekt je njemačkog Udruge za upravljanje materijalima, nabavu i logistiku (BME), njemačkog Saveznog ministarstva za gospodarsku saradnji i razvoj (BMZ), njemačkog Saveznog ministarstva za gospodarstvo i energiju (BMWi), te njemačkih vanjskotrgovinskih komora (AHK).

Cilj projekta je da se u okviru jednodnevnog događaja odabrane kompanije iz Bosne i Hercegovine i zemalja Zapadnog Balkana sastanu sa njemačkim tvrtkama koje su zainteresirane za uspostavljanje poslovnih kontakata sa proizvođačima iz ove regije, tj. njihovim novim potencijalnim dobavljačima roba i usluga iz traženih djelatnosti poslovanja.

Zainteresirane njemačke kompanije dolaze uglavnom iz metaloprerađivačkog sektora, dobavljačkog sektora za autoindustriju, sektora prerade i proizvodnje materijala od plastike, kao i manji broj kompanija iz elektro i elektronskog sektora.

Koncept projekta se bazira na B2B-matchmaking platformi:
• Sedamdeset tri (73) profila zainteresiranih njemačkih kompanija sa opisima djelatnosti kompanija i konkretnim proizvodnim zahtjevima koji su upućeni tvrtkama u zemljama Zapadnog Balkana se nalazi OVDJE. U profilima njemačkih kompanija se navodi što sve kompanija, tj. proizvođač iz regije treba imati u svom proizvodnom portfoliju kako bi se kvalificirao za potencijalnu saradnju.
• Svoju zainteresiranost za sudjelovanje u projektu ostvarujete kroz popunjavanje prijavnog formulara koji možete pronaći OVDJE. Rok za prijave je 12.4.2018. godine.
• Dostavljene aplikacije se šalju njemačkim kompanijama na uvid koje kroz sustav ocjenjivanja biraju kompanije s kojima žele održati sastanak na događaju u Frankfurtu ove godine.

Ukoliko ste se prepoznali kao potencijalni dobavljač neke od njemačkih kompanija, pozivamo Vas da popunite prijavni formular i pošaljete ga na e-mail: sanjin.purgic(at)ahk.ba

Važne napomene:
• Prijavni formular se popunjava na engleskom jeziku. Molimo da popunite samo predviđena polja za odgovore u koloni B.
• Službeni jezik na B2B događaju je engleski, tj. B2B sastanci će se odvijati na engleskom jeziku (opcionalno njemački jezik).
• Broj mjesta na B2B događaju je ograničen, o konačnom odabiru za sudjelovanje na B2B susretu 19.6.2018. u Frankfurtu odlučuju njemačke kompanije.
• Kotizacija za sudjelovanje na ovom događaju se ne naplaćuje.

WordPress Video Lightbox