Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

NJ. E. Akhtar Jamil Rao posjetio Općinu Čitluk

Novi veleposlanik Republike Pakistan u Bosni i Hercegovini, NJ.E. Akhtar Jamil Rao posjetio je danas Općine Čitluk te se susreo s Marinom Radišićem, načelnikom općine Čitluk.

Načelnik Marin Radišić, prilikom nastupnog posjeta, veleposlanika Republike Pakistan upoznao je s glavnim obilježjima općine Čitluk, koju je NJ.E. Akhtar Jamil Rao posjetio i privatno. Također, u ugodnom razgovoru načelnik Radišić zahvalio je svom današnjem gostu na iskazanom interesu za općinu Čitluk te svakako pozdravio mogućnost uspostavljanja bolje povezanosti.

NJ. E. Akhtar Jamil Rao u svom izlaganju predstavio je Republiku Pakistan, osvrnuo se strukturu religija u svojoj republici i iskazao interes za dolazak svećenika u svetište u Međugorju, nakon čega bi Međugorje, ali i ostale dijelove naše općine, mogao posjećivati i veći broj hodočasnika iz Pakistana.

Govoreći o Pakistanu NJ. E. Akhtar Jamil Rao naglasio je kako su u Pakistanu smještene stoljećima stare katedrale, koje bi svakako bilo zanimljivo posjetiti, kao i ostale brojne znamenitosti Pakistana.

Nastupni posjet veleposlanika Republike Pakistan Općini Čitluk simultano su prevodili Ana Sušac i Mladen Odak.

WordPress Video Lightbox