Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Nikola Vlašić i Mateo Sušić podupiru rad Škole nogometa NK Međugorje

Rad s mladim nogometašima u Školi nogometa NK Međugorje svojim su doprinosima odlučili podržati Nikola Vlašić, hrvatski nogometni reprezentativac i član moskovskog velikana CSKA, te Mateo Sušić, član rumunjskog Cluja, koji je i sam ponikao u međugorskom nogometnom klubu.

Udarni hrvatski reprezentativac, član moskovskog velikana CSKA te najbolji igrač ruskog prvenstva, Nikola Vlašić, našoj će školi nogometa donirati lopte i ostale sportske rekvizite potrebne za rad sa našom djecom – istaknuli su iz NK Međugorje uz napomenu da je Vlašić dugogodišnji prijatelj s Mrkom Bencunom, voditeljem škole nogometa.

Ovakav vid pomoći jako je vrijedan za školu nogometa i njene članove, a ukoliko se ukaže prigoda planirano je i prigodno druženje Vlašića i mališana koji su tek započeli svoj nogometni put.

U ovim teškim i neizvjesnim vremenima smo doživjeli ovakvo nešto i to nam je zaista izmamilo iskreni osmijeh na lice. Nikola nam je također obećao da će, ukoliko mu to obaveze dopuste, posjetiti naš trening i provesti jedno lijepo popodnevno druženje s našim članovima, a mi ga toplo iščekujemo i još mu se jednom zahvaljujemo – poručili su iz NK Međugorje.

Za mlade nogometaše druženje sa sportašima, koji im svojim uspjesima mogu biti uzori, ali i svojim sportskim i životnim iskustvom dati poticaj za bavljenje sportom, jako je važno. Stoga će uskoro svojim dolaskom polaznike Škole nogometa NK Međugorje razveseliti Mateo Sušić.

Dvadeset drugog ovog mjeseca, na treningu naše škole nogometa nazočit će i branič rumunjskog Cluja te povremeni reprezentativac BiH, veliki prijatelj našeg kluba, Mateo Sušić. Svaku pauzu Mateo iskoristi za boravak u rodnom Brotnju, pa će tako ovaj put spojiti ugodno s korisnim, i uveseliti naše polaznike uz pokoji dobar savjet o tome kako se ponaša i postaje pravi pobjednik i sportaš, jer je i sam bogatu karijeru započeo upravo u našem klubu – zaključili su iz NK Međugorje.

WordPress Video Lightbox