Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Natjecatelji KK Brotnjo – Hercegovina imali odličan vikend

Proteklog vikenda natjecateljice i natjecatelji Karate kluba Brotnjo-Hercegovina nastupili su na natjecanjima u Ljubuškom i na Ilidži, na što su se KK Brotnjo-Hercegovina osvrnuo u svom priopćenju.

– U prvom kolo lige, koje je održano u gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom naši natjecatelji su još jednom ostvarili odlične rezultate i naslov najuspješnijeg kluba lige osvojivši :10 zlata, 2 srebra i 14 bronci – istaknuli su iz KK Brotnjo Hercegovina.

Zlatne medalje u prvom kolu Karate lige regije Hercegovina osvojili su: Petar Glavaš, Franjo Juričić, Željko Pervan, Dane Juričić, Lucija Prskalo, Stela Bulić, Elena Raič, Eva Krasić, Marta Grgić i Luka Grbavac.

Srebrne medalje osvojili su: Patricija Prga i Ivano Ivanković, dok su brončane medalje osvojili:

Jure Puce, Martin Mandžo, Mihael Miličević, Iva Lovrić, Nevenko Pehar, Dane Juričić, Mihael Vasilj, Ivana Juričić, Marta Prskalo, Mihael Blažević, Kristijan Barbarić, Nikola Krasić, Petar Pehar i Luka Grbavac.

Uz nastup u Ljubuškom, KK Brotnjo – Hercegovina proteklog vikenda nastupio je na Ilidži.

– Ilidža Open je jedan od najjačih natjecanja u BiH na kojem je nastupilo preko 900 natjecatelja iz 7 država i 87 klubova. Zlatnu medalju osvojio je Franjo Juričić, srebrnu Petar Glavaš, a broncu je osvojio Željko Pervan. Čestitamo osvajačima odličja i veliko hvala roditeljima na podršci – poručili su iz KK Brotnjo-Hercegovina.

 

WordPress Video Lightbox