Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Najavljujemo zavjetno hodočašće povodom 39. godišnjice Gospinih ukazanja

Župa Krista Kralja i Udruga Gospin zavjet u srijedu, 24. lipnja organiziraju zavjetno hodočašće u Međugorje. Hodočašćem se, povodom 39. godišnjice Gospinih ukazanja, želi Blaženoj Djevici Mariji – Kraljici Mira zahvaliti za sve darove a ovo je prvo ovakvo hodočašće koje se organizira iz župe Krista Kralja.

Planirano je da sudionici svoje hodočašće započnu u 16 sati ispred župne crkve u Čitluku ta da uz molitvu i istaknute barjake Župe, Udruge i Frame krenu na zahvalno hodočašće. Sudionici će svoj zavjetno-zahvalni hod završiti kod vanjskog oltara crkve sv. Jakova u Međugorju, gdje bi hodočasnici trebali stići prije početka krunice te nakon toga sudjelovati u molitvenom programu.

Udruga Gospin zavjet nastala je u vrijeme pojave koronavirusa. U svom djelovanju planira više aktivnosti od kojih je zahvalno hodočašće prva planirana aktivnost. Udruga pokriva cijelo Brotnjo te stoga organizatori pozivaju i ostale broćanske župe da se uključe u hodočašće za koje se nadaju da će postati tradicionalno.

WordPress Video Lightbox