Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Sutra u Čitluku šesti Memorijalni međunarodni turnir „Tomo Krasić“

Šesti Memorijalni međunarodni turnir za košarkašice „Tomo Krasić“ održat će se dana 08. prosinca (nedjelja) u čitlučkoj Gradskoj športskoj dvorani. Na međunarodnom memorijalnom turniru nastupit će košarkašice ŽHKK Brotnjo ′94, ŽKK Amfora (Republika Hrvatska), ŽKK Zrinjski 2010 (BiH) i ŽKK DOŠK (Republika Hrvatska).

Turnir će biti otvoren u 12 sati utakmicom između domaće ekipe i gostiju iz Makarske, ekipe Amfore. U drugoj utakmici, planiranoj za 13.30 sati, snage će odmjeriti košarkašice DOŠK-a iz Drniša i mostarskog Zrinjskog.

Utakmica za treće mjesto na rasporedu je u 15.30 sati, a finale šestog memorijalnog turnira za košarkašice „Tomo Krasić“ najavljeno je za 17 sati, nakon čega će biti upriličena svečana dodjela pehara i medalja.

Pokojni Tomo Krasić bio je sportski direktor ŽHKK Brotnjo ’94, sportski djelatnik i zaljubljenik u sport, no nadasve velik čovjek te je turnir organiziran u njegovu čast jedan od oblika zahvale za sve što je učinio. Stoga ŽHKK Brotnjo ’94, obitelj i prijatelji pokojnog Krasića pozivaju Brotnjake da u što većem broju dođu na turnir, te da svojim dolaskom podrže mlade košarkašice na njihovom sportskom putu.

WordPress Video Lightbox