Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Najavljujemo: 4. Youth streetball challenge

Hrvatski košarkaški klub Brotnjo u suradnji s Trgovačkim centrom Park & Shop u subotu, 23.09.2017 na otvorenom platou spomenutog tržnog centra organizira četvrti dan košarke. Riječ je o projektu pod nazivom Youth Streetball Challenge, a zajednički cilj ovog projekta, koji sve više postaje tradicionalan zahvaljujući vodećim ljudima Park & Shop centra Međugorje, je da djeci pruži što više sportskih aktivnosti, uključujući i košarku.

Youth streetball challenge je ulična košarka za djecu i kao takva je zamišljena da privuče što veći broj djece kako bi se bavili sportom. Zanimljiva je činjenica da je Streetball na Olimpijskim igrama 2020 godine dobio status pokaznog sporta. To isto tako govori koliko ovom sportu naglo raste popularnost u posljednjih nekoliko godina, navodi se u priopćenju HKK Brotnjo.

HKK Brotnjo Čitluk zajedno s generalnim pokroviteljem Park&Shopom, te zlatnim sponzorom trgovinom športske opreme Gagro šport poziva sve zainteresirane dječake i djevojčice da dođu u subotu, 23.09.2017 na otvoreni plato tržnog centra Park&Shop te da aktivno sudjeluju u natjecanju u uličnoj košarci ili da dođu pogledati Youth streetball challenge.

WordPress Video Lightbox