Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Najavljen skori početak rekonstrukcije Područne škole u Služnju

Osnovnu školu fra Didaka Buntića jučer je posjetio načelnik općine Čitluk Marin Radišić. Tijekom posjeta načelnik Marin Radišić u pratnji Marina Kapulara, ravnatelja OŠ fra Didaka Buntića, obišao je školu, a tijekom obilaska ravnatelj Kapular informirao je načelnika Radišića o obnovi učionica, kabineta i ureda.

Načelnik Radišić i ravnatelj Kapular tijekom posjeta razgovarali su o suradnji na projektima za čiju je realizaciju potrebna financijska podrška Općine Čitluk, te su se osvrnuli na obnovu zgrade PŠ Biletić Polje, kao i na sanaciju fasade na zgadi PŠ Gradnići, koja je u završnoj fazi.

Načelnik općine Čitluk izvijesti je na sastanku ravnatelja Kapulara kako se u sljedećim danim očekuje početak građevinskih radova na krovištu, fasadi, otvorima i dvorištu PŠ Služanj. Vrijednost projekta obnove PŠ Služanj procjenjuje se na 70.000 KM.

Tijekom sastanka razgovarano je i o organizaciji sportske manifestacije „Lino višebojac“ i naglašena važnost uvođenja video-sigurnosnog sustava i daljnjeg poboljšanja uvjeta u školama.

FOTO: OŠ fra Didaka Buntića Čitluk

WordPress Video Lightbox