Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Najava proslave 40. obljetnice mature prve generacije maturanata Gimnazije Čitluk

Mjesec svibanj je vrijeme kada srednjoškolci završavaju svoje školovanje i kao punoljetne osobe razmišljaju o daljem životnom putu i školovanju. Kao kruna srednjoškolskog obrazovanja i oproštaja od kolega, po tradiciji se organizira maturalna zabava.

Iako smo svjedoci da su svoju maturalnu zabavu ovih dana proslavila 41. generacija maturanata Gimnazije dr. fra. Slavka Barbarića Čitluk, najavljujemo također i proslavu obilježavanja 40. obljetnice prve „prave“ generacije polaznika u Gimnaziju Čitluk sada već davne 1974. godine. Naime, te godine osnovana je Gimnazija u Čitluku kao ispostava Gimnazije iz Ljubuškog a polaznici s područja općine Čitluk koji su prvi razred završili u Ljubuškom nastavili su svoje školovanje u Čitluku, te je od tud ta brojka 41.

Proslava 40. obljetnice mature zakazana je u četvrtak, 31. svibnja 2018. godine u hotelu „Brotnjo“ Čitluk u kojem je i održana prva maturalna zabava ove generacije jer je neposredno prije toga i službeno otvoren tada prvi hotel u općini Čitluk pod nazivom hotel “ Čitluk“.

Organizacijski odbor proslave poziva sve kolegice i kolege kao i svoje razrednike da dođu na obilježavanje ove obljetnice u što većem broju.

WordPress Video Lightbox