Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Najava izložbe radova dr. art. Josipa Mijića i predstavljanja troknjižja fra Vendelina Karačića

Otvorenje izložbe radova dr. art. Josipa Mijića iz ciklusa pod nazivom „Aranea“ bit će upriličeno u subotu, 6. siječnja 2018. godine. Otvaranja izložbe akademskog slikara najavljeno je za 19 sati u Galeriji Klub Matice hrvatske u Čitluku, a iz Ogranka Matice hrvatske Čitluk, uz poziv na otvaranje i razgledavanje izložbe radova, također pozivaju na predstavljanje troknjižja fra Vendelina Karačića.

Predstavljanje fra Vendelinovih djela: „Glasnik dobrote Gospodnje“, „Iz vječnosti kaplje vrijeme“ i „Kalež koji vrišti“ održat će se neposredno nakon otvaranja izložbe. Predstavljanje tri književna djela fra Vendelina Karačića bit će upriličeno u hotelu Brotnjo s početkom u 19,45 sati.

Na otvorenju izložbe i predstavljanju će uz autore sudjelovati: Jozo Marić, prof., fra Miljenko Stojić, književnik, Dragan Marijanović, književnik, Željka Šaravanja, prof., Andrija Stojić, pred. MH u Čitluku, te učenici Osnovne glazbene škole „Brotnjo“, Čitluk.

Predstavljanje djela fra Vendelina Karačića i Josipa Mijića, Ogranka Matice hrvatske Čitluk organizira u sklopu svoje tradicionalne manifestacije „Božićni susret s Maticom u Brotnju“.

WordPress Video Lightbox