Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Načelnik Radišić poželio mnogo uspjeha mladim karatistima na Svjetskom prvenstvu

Povodom plasmana i odlaska na Svjetsko prvenstvo u karateu koje će se održati krajem listopada, načelnik općine Čitluk Marin Radišić upriličio je danas u svom uredu prijem za karatiste s područja općine Čitluk koji će nastupiti na Svjetskom prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore.  Svoje najnovije uspjehe načelniku općine Čitluk danas su predstavili Katarina Sušac, Jelena Pehar i Albrim Samahodaj.

 

Katarina Sušac osvojila je naslov prvakinje BiH u konkurenciji mlađih seniorki do 50 kilograma i s osvojenim naslovom prvakinje izborila nastup na Svjetskom prvenstvu. Osvojivši prvo mjesto na izbornom turniru u Slavonskom Brodu, Jelena Pehar potvrdila je nastup na Svjetskom prvenstvu za reprezentaciju Hrvatske, a Albrim Samahodaj plasman na Svjetsko prvenstvo izborio je osvojivši prvo mjesto na izbornom turniru za reprezentaciju Kosova.

Na postignutom uspjehu mladim sportašima čestitali su načelnik općine Čitluk Marin Radišić, pomoćnik načelnika za financije Pavo Zovko i Josip Grbavac, predsjednik UO Športskog saveza Brotnja, koji su također poželjeli mladim sportašima mnogo uspjeha u predstavljanju općine Čitluk i svojih reprezentacija na najvećem skupu svjetskog karatea.

Svjetsko prvenstvo za kadete, juniore i mlađe seniore održat će se u španjolskom gradu Santa Cruz na Tenerifima od 25. do 29. listopada.

WordPress Video Lightbox