Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Načelnik Radišić čestitao mažoretkinjama na odličnoj organizaciji i rezultatima za pamćenje

Mažoretkinje Općine Čitluk proteklog su vikenda, uz Nacionalni mažoret savez, u Čitluku ugostile mažoretkinje iz BiH, Republike Hrvatske, Slovenije i Češke na ADA Europskom mažoret kupu. Na natjecanju je nastupilo više od 600 djevojaka, što je bio veliki organizacijski izazov.

Proteklog vikenda općinu Čitluk predstavile ste u najboljem svjetlu gošćama iz BiH, Hrvatske, Slovenije i Češke. Organizacijski odbor napravio je odličan posao i uvjeren sam kako su mažoretkinje iz naše općine ponijele lijepe uspomene. Uz važnu ulogu u organizaciji natjecanja, Mažoretkinje Općine Čitluk postigle su rezultate koji ih svrstavaju u vrh mažoret plesa. Uz zahvalu svim sudionicama na njihovom doprinosu, u ime žitelja općine Čitluk, djelatnika Općine Čitluk i u svoje ime čestitam Mažoretkinjama Općine Čitluk na odličnoj organizaciji natjecanja i izvanrednim uspjesima. Nadam se kako ćete nastaviti prenositi ljubav prema mažoret plesu na mlade na način kako to činite do sada, a u svom predanom radu imat ćete podršku Općine Čitluk. ADA Europski kup protekao je u najboljem redu te uz rezultate za pamćenje, na što možete biti ponosne i što vam može biti poticaj za budućnost – poručio je Marin Radišić, načelnik općine Čitluk, u čestitci mažoretkinjama nakon ADA Europskog mažoret kupa.

Zadovoljstvo zbog održavanja ADA Europskog mažoret kupa u Čitluk načelnik Radišić iskazao je i prilikom otvaranja natjecanja na kojem je aktivno sudjelovao uz predstavnike Nacionalnog mažoret saveza i Mažoretkinja Općine Čitluk.

WordPress Video Lightbox