Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Načelnik općine Čitluk i predsjednik BK „Hrvatski radiša“ razgovarali o suradnji

Načelnik općine Čitluk Marin Radišić i predsjednik Boćarskog kluba „Hrvatski radiša“ Krunislav Turudić održali su danas sastanak u dvorani za sastanke Općine Čitluk.

Predsjednik BK „Hrvatski radiša“ Krunislav Turudić na sastanku je predstavio aktivnosti kluba kojemu je na čelu te se na poseban način osvrnuo na međunarodni boćarski turnir, kojim je u svibnju obilježeno trideset godina igranja boća u Brotnju.

Podsjetimo, BK „Hrvatski radiša“ krajem svibnja u Međugorju je organizirao međunarodni boćarski turnir povodom tridesete godišnjice igranja boća po FIB-e pravilima u Brotnju, a na turniru je nastupilo dvanaest boćarskih klubova iz BiH, Hrvatske, Srbije i Crne Gore. Ovim turnirom broćanski boćarski klub dao je doprinos obilježavanju Dana općine Čitluk, koja je prepoznala vrijednost turnira i marljivost ljudi u BK „Hrvatski radiša“ te je stoga i bila jedan od pokrovitelja turnira.

Općina Čitluk i BK „Hrvatski radiša“ u organizaciji turnira i ugodnog druženja boćara u Brotnju imali su više nego uspješnu suradnju, zbog čega je Krunislav Turudić načelniku Marinu Radišiću uručio zahvalnicu. Na današnjem sastanku dogovoren je nastavak uspješne suradnje kroz cijelu sezonu BK „Hrvatski radiša“, ali i na organizaciji novog turnira.

WordPress Video Lightbox