Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Na osmom „Memorijalu Ante Erić“ očekuje se najveći broj sudionika

Hrvatski nogometni klub Brotnjo iz Čitluka 2014. godine pokrenuo je turnir u spomen na Antu Erića, pokojnog trenera koji je bio prepoznatljiv po okupljanju djece i po predanom radu sa svim dobnim kategorijama čitlučkog nogometnog kluba. Ovogodišnji, osmi po redu memorijalni turnir, u Čitluku će okupiti najveći broj sudionika, a osmi „Memorijal Ante Erić“ imat će i međunarodni karakter.

Turnir će se održati na Gradskom stadionu Bare 2. i 3. listopada uz sudjelovanje tridesetak momčadi iz BiH i Hrvatske. Prvog dana turnira natjecat će se mladi nogometaši rođeni 2012. godine, dok je drugi dan turnira rezerviran za nogometaše rođene 2013. godine.

Počevši sa ovom godinom želimo Memorijalni turnir Ante Erić podići na puno veću razinu. Očekuje nas rekordan broj momčadi, igrat će se dva dana, a na turniru će nastupiti i nekoliko momčadi iz Republike Hrvatske – poručili su iz HNK Brotnjo u najavi međunarodnom Memorijala Ante Erić.

Ne sumnjamo da će i ove godine, baš kao i svih prethodnih, mladi nogometaši pokazati svu raskoš svog talenta i da nas u Čitluku očekuje pregršt odličnih utakmica.

WordPress Video Lightbox