Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Na „Bijelo – crvenoj noći HNK Brotnjo“ proslavljena obljetnica osvajanja povijesnog naslova prvaka

Sinoć je u hotelu Brotnjo održana „Bijelo – crvena noć“, donatorska večer HNK Brotnjo – Čitluk na kojoj su se okupili podupiratelja i prijatelja nogometnog kluba iz Čitluka, članovi Uprave, treneri i igrači kako bi proslavili jubilej – dvadesetu obljetnicu od osvajanja naslova državnog prvaka.

„Bijelo – crvena noć“ bila je obilježena proslavom povijesnog uspjeha pa su se stoga svi nazočni sinoć prisjetili osvajanja naslova prvaka, sudjelovanja u europskim natjecanjima i ostalih važnih uspjeha kluba kroz prezentaciju i prikazivanje arhivskih video materijala, a u znak zahvale igračima, trenerima, članovima uprave i stručnim suradnicima koji su sudjelovali u ostvarivanju najvećeg uspjeha, HNK Brotnjo – Čitluk pripremio je prigodne diplome i priznanja.

Diplome su uručene igračima, trenerima i ostalima iz stožera, dok su priznanja uručena Ivanu Mediću i posthumno Ivanu Bencunu. Ivan Medić bio je predsjednik Brotnja u najsjajnijim trenucima ovoga kluba, a Ivan Bencun direktor.

Na ponovnom okupljanju igrači HNK Brotnjo – Čitluk iskazali su zadovoljstvo zbog organizacije i poziva na proslavu te su kazali kako su ponosni na razdoblje od prije dvadeset godina.

Kao i ranijih godina, HNK Brotnjo – Čitluk prihod od donatorske večeri odlučio je uložiti u sportsku infrastrukturu kako bi mladi igrači imali što bolje uvjete. Prihod od četvrte donatorske večeri tako će biti uložen u izgradnju terena sa umjetnom travom na pomoćnom igralištu, kao i za nabavku rekvizita za klupsku dvoranu.

Kako bi povećali prihod od donatorske večeri organizatori su za sinoćnju proslavu pripremili i bogatu tombolu u kojoj su sudionici mogli osvojiti različite nagrade, a posebno zanimljivo bilo je nadmetanje za kupnju originalnog dresa Brune Petkovića, napadača GNK Dinamo i reprezentacije Hrvatske.

Također, HNK Brotnjo na „Bijelo – crvenoj noći“ predstavio je novodizajnirani dres u kojemu će, uz tradicionalne dresove bijele i crvene boje, ekipa trenera Elvisa Margete nastupiti u nekoj od sljedećih utakmica.

Program „Bijelo – crvene noći“ vodio je Albert Pehar, dok je u glazbenom programu nastupio dou Konoba.

WordPress Video Lightbox