Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Mladi vratari dobili priliku učiti od Vladimira Vasilja

Škola za nogometne vratare pri HNK Brotnjo, čiji je voditelj Vladimir Vasilj, počela je s radom. Škola za nogometne vratare započela je nedavno a već je polazi desetak mladih vratara na koje svoj znanje prenosi Vladimir Vasilj, bivši vratar reprezentacije Hrvatske, Dinama, Zagreba i ostalih renomiranih klubova za koje je Vasilj nastupao tijekom vratarske karijere.

Treninzi škole nogomete za sada se odvijaju dva puta tjedno na Gradskom stadionu Bare, no Vasilj nam je kazao kako je moguć i veći broj treninga ako se za to ukaže potreba.
Polaznici škole za nogometne vratare uglavnom su vratari HNK Brotnjo, ali polaznici škole mogu biti i vratari iz drugih klubova ako za to pokažu interes. Planirano je da devetogodišnjaci budu najmlađi polaznici škole za vratare, dok bi njihove kolege iz kadetskog uzrasta trebali biti najstariji polaznici škole.

Najmlađe polaznike škole za nogometne vratare Vasilj podučava elementarne vratarske tehnike, dok će s iskusnijim vratarima Vasilj raditi na zahtjevnijim tehnikama i pripremati ih za nastupe. Dva puta godišnje polaznici čitlučke škole za nogometne vratare sudjelovat će na kampovima poput onog koji je u lipnju u Čitluku vodio trener Vladimir Ilečić, a u okviru škole postoji i mogućnost za individualne treninge.

Budući da se škola odvija pod pokroviteljstvom HNK Brotnjo, Vladimir Vasilje će pored rada s mladim vratarima dio vremena posvetiti radu s vratarima prve momčadi HNK Brotnjo.

Više informacija o radu škole možete dobiti na broj 063/298-581.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1149334115214215&type=1&l=59c28e57a0

 

WordPress Video Lightbox