Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Mladi šahisti posjetili načelnika općine Čitluk

Načelnik općine Čitluk Marin Radišić upriličio je danas prijem za mlade šahistice i šahiste Šahovskog kluba Brotnjo koje uskoro očekuje nastup na Državnom prvenstvu u Bijeljini.

Na nedavno održanom kadetskom i juniorskom prvenstvu Šahovskog saveza Herceg-Bosne, Mihaela Buntić, Ana Ostojić i Borna Pehar u svojim su kadetskim kategorijama osvojili prva mjesta, dok je junior Ante Pehar osvojio drugo mjesto. Zahvaljujući ovim odličnim rezultatima spomenuti članovi ŠK Brotnjo izborili su pravo nastupa na Državnom prvenstvu koje će od 9. do 12. svibnja održati u Bijeljini, na čemu im je načelnik Radišić iskreno čestitao.

Također, načelnik općine Čitluk Marin Radišić istaknuo je i mnogobrojne ostale uspjehe ŠK Brotnjo te kazao kako će Općina Čitluk nastaviti podupirati ŠK Brotnjo u njegovom nastojanju unaprijeđenija i popularizacije šaha na području općine Čitluk.

U pratnji mladih šahista bili su Željko Ostojić, tajnik ŠK Brotnjo i gospođa Tereza Pehar koji su se zajedno sa mladim šahistima zahvalili Općini Čitluk na dosadašnjoj podršci.

WordPress Video Lightbox