Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Mladi igrači iskoristili pruženu priliku

Utakmice između MNK Brotnjo i MNK Centar do sada nisu davale mnogo prostora mladim igračima, ali sinoć odigrana utakmica 19. kola Premijer futsal lige bila je „poligon za dokazivanje“ mladih igrača, a daleko bolji dojam ostavili su igrači MNK Brotnjo. Brotnjo je u Čitluku svladalo Centar 4:0 i tako slavilo desetu pobjedu na domaćem terenu, nakon koje je Brotnjo „učvrstilo“ drugo mjesto na ljestvici.

U prvoj minuti utakmice pogodak za Brotnjo postigao je Vedran Marić, a dvije minute kasnije na 2:0 povisio je Marko Grgić. Sredinom prvog poluvremena pogodak za 3:0 postigao je Dario Korać, koji je u drugom poluvremenu postavio i konačnih MNK Brotnjo – MNK Centar 4:0.

Budući da je Centar u Čitluk doputovao bez velikog broja igrača, iskusniji igrači iz momčadi trenera Mateja Čilića samo su započeli utakmicu, nakon čega su priliku za dokazivanje dobili Korać, Dujmović, Odak i Vučić. Mladi igrači MNK Brotnjo ostavili su dobar dojam pred domaćom publikom koja je znala pljeskom nagraditi njihov svaki dobar potez.

Sinoćnja utakmica započela je minutom šutnje kojom su svi nazočni odali počast pokojnom Anti Ćavaru, čiji brat Zvonimir nastupa za Brotnjo. Također, igrači MNK Brotnjo na sinoćnjoj utakmici nosili su crni flor.

MNK Brotnjo: Krolo, Pantić, Marković, Grgić, Marić, Ivanković, Korać, Dujmović, Šimić, Granić, Odak, Vučić, Bošnjak.

MNK Centar: Balaša, Bogilović, Bašić, Lokmer, Tahirović, Kapo, Pitić, Arapović.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1031805090300452.1073743101.252864094861226&type=1&l=ba82b64684

WordPress Video Lightbox