Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Ministrica Vlaisavljević s predsjedateljem Martinovićem posjetila Općinu Čitluk

U utorak, 4. lipnja 2024. godine u Čitluku federalna ministrica kulture i športa Sanja Vlaisavljević održala je sastanak s načelnikom Općine Čitluk, Marinom Radišićem. Uz ministricu Vlaisavljević sastanku je nazočio i predsjedatelj Doma naroda Parlamenta FBiH Tomislav Martinović.

Načelnik Općine Čitluk Marin Radišić izrazio je ministrici dobrodošlicu u Općinu Čitluk. Na početku sastanka, načelnik Radišić predstavio je ministrici Vlaisavljević aktualna događanja u ovoj općini te predstavio prioritetne aktivnosti koje su iznimno važne za razvoj općine Čitluk.

Ministrici su temeljito prezentirani bogati kulturni i športski sadržaji općine Čitluk. U konstruktivnom dijalogu i prijateljskom susretu napomenuto je da je priča Općine Čitluk uistinu ambiciozna priča koju je važno njegovati u budućnosti.

Po završetku susreta, ministrica Vlaisavljević naglasila je da Federalno ministarstvo kulture i športa i ove godine raspisuje javne pozive za kulturu i šport te ohrabruje domaćine da prate javne pozive u nadi da će i dalje nastaviti predstavljati općinu na vidljiv i kreativan način.

Jučerašnji posjet ministrica Vlaisavljević, uz sastanak s načelnikom Radišićem, iskoristila je za obilazak nekoliko lokacija na kojima su započeti ili su u pripremi visokovrijedni projekti.

WordPress Video Lightbox